onsdag den 12. november 2008

Svømmehal, kager og andet godt

Hej alle.

Al den moderne teknik svigter! Eller i hvert fald den del der skal til for at overføre billeder til bloggen. Dvs. at vi stadig ikke kan vise billeder fra Arequipa og Lima. Men så må vi jo i stedet fortælle lidt om hvad vi oplever sådan helt kedeligt og forholdsvis gammeldags på skrift.

Forrige søndag tog vi med nogle af de unge fra kirken i svømmehal. Vi havde ikke før været i svømmehal i Cusco, så det glædede vi os vældigt til, og det blev da også en dejlig eftermiddag med svømning og frokost i vores lejlighed.

Denne søndag afholdt vi i kirken den årlige kagefestival. En begivenhed der har været snak om helt siden vi kom til Peru for 3 måneder siden. Fredag bagte vi og damerne en farlig masse lækre kager. Lørdag, dagen inden, delte vi invitationer ud i nabolaget til kirken. Og da den store dag så oprandt kom der heldigvis også ganske mange mennesker og vi hyggede, snakkede og spiste uforskammet meget kage. Dejligt at have som undskyldning for det, at overskuddet går til kirken! Kagefestival er en god mulighed for kirken for at vise sin eksistens og samtidig tjene nogle penge.

Ellers har vi i også set noget traditionel dans af en masse skoleelever nede i byen en dag. Det var festligt!