søndag den 10. august 2008

Los primeros días en Cusco

Udsigt fra vores værelser
Hjemme hos Olga og Flemming
Morgenmad på (ved) sengen :)
Velkomst i kirken efter gudstjenesten
Karen og Jóhan (que lindo)
Så ankom vi altså godt til Cusco. Selvom der kun er gået 4 dage siden vi kom hertil, har vi allerede oplevet en hel masse. Musik og volleyball med de unge i kirken, første gudstjeneste, set lidt af byen, set fodboldkamp på stadion, været på sprogskole og tage en test, kigget en hel masse på de helt fantastisk smukke bjerge som omgiver byen og mere til. Derudover har vi indrettet os i lejligheden og været meget sammen med Olga og Flemming, missionærparret her i Cusco, og lært dem bedre at kende.

Indtil nu har vi ikke haft nogen problemer med højdesyge eller maveonder som man ellers nogle gange hører om her i bjergene.

Ved gudstjenesten i dag tog menigheden utroligt godt imod os. Det var dejligt at opleve, at vi var meget velkomne og længe ventede. Flere i menigheden har små børn, og vi kan kun sige "!Que lindo!", som ca. betyder "Hvor sød" når vi ser et af børnene.

Trods savnet af familie og venner i Danmark, har dagene i Cusco alt i alt været fyldte af positive oplevelser og vi ser med godt mod fremad mod det næste år her.