lørdag den 16. august 2008

Så gik den første uge...

På sprogskolen. Vi er 3 elever i klassen. Her er vi og vores lærer, Gabriella.
Fejring af Yesicas fødselsdag. Her synger vi fødselsdagssang for hende.
I Peru er der mange sære frugter vi ikke kender fra Danmark. Her er f.eks. en mega-avocado.
Carina lufter vores nye varmeovn da den skulle transporteres hjem til lejligheden fra Olga og Flemming. "Hot dog" har Flemming døbt vores nye familiemedlem. Efter hjulene faldt af, mente Olga dog, at den var lidt hjulbenet...

Også i løbet af de sidste dage i Cusco har vi virkelig oplevet meget! En af de ting der dog har fyldt mest i vores hverdag, har været sprogskole. Indtil videre skal vi i alt have 3 ugers undervisning, og nu er den første uge så overstået. Vi fik at vide, at der efter hver uge skulle være en eksamen. Så da vi kom til fredag, og den store eksamen skulle finde sted, blev vi positivt overraskede, da det bare var et par opgaver vi skulle sidde og lave. I denne uge har vi haft eftermiddagstimer, hvilket har betydet at vi ikke har kunnet nå så meget andet end at gå i skole. Det er dog blevet lavet om til morgentimer i næste uge. Så har vi hele eftermiddagen og aftenen til hvad vi har lyst til.



Ved siden af skolen har der, torsdag, fredag og igen i aften, været foredrag i kirken, om kristen etik i Latinamerika. Det har været spændende (når man kunne overskue at følge med), men det har dog været lidt for langt, til vores danske vaner. Hver aften har han ca. talt i 2 timer. I går efter foredraget fejrede vi Yesica, en ung pige fra menighedens fødselsdag i kirken. Vi sang fødselsdagssang, og vi havde hver især taget lidt slik og sodavand med, som vi spiste og hyggede med.



I tirsdags var vi til missionærmøde hos Olga og Flemming. En gang i ugen mødes vi fire om aftenen og synger, læser, deler vidnesbyrd, eller noget helt andet. Det er en dejlig aften, hvor vi kan få lov til at tale og synge dansk, og hvor vi også rent åndeligt får et stærkere fællesskab med Olga og Flemming.



Som I nok kan fornemme, er alt godt her i Cusco, og selvom vi stadig oplever en masse nye ting, er vi ved at få noget der ligner en hverdag.