fredag den 19. september 2008

Rally i Andesbjergene!

I morges (eller rettere: nat) stod vi op kl 03.30, for vi havde fundet ud af at der var rally-løb fra Cusco og til en anden by. Det kunne vi jo simpelthen ikke gå glip af! Så vi havde fået lov til at låne bilen, og Moisés ville også gerne med, og så havde vi jo også en privat guide. Meget praktisk med vores knap så gode stedssans. Vi kom afsted og efter at have kørt en halv time oppe i bjergene, helt ude ved kanten, i hårnålesving (så selv Carina ikke var helt glad for det!), kom vi til det perfekte sted!


Efter at have ventet en lille halv time, kom bilerne, en af gangen. Der var lidt over 40 biler i alt. Der var super god stemning, og man stod og heppede, da bilerne kom susende forbi i fuld fart!
Og som om det ikke var nok, så var naturen HELT vildt flot! Så der var lidt for en hver smag. Vi havde fundet et super godt sving, hvor det det gav en ordentlig støvsky når de kom forbi. Så da vi kom hjem, havde vi støv helt oppe i næseborene!

Der var nok ca 30 mennesker der hvor vi stod, men vi kunne se op af bjerget at det var VILDT mange mennesker. Der var dog ikke så mange piger, og slet ikke hvide, så jeg følte mig lidt alene på billedet! - for Karen og Moises havde stillet sig op på en lille høj for at lege gangsters! De troede at de var SÅ smarte (og jeg fortalte dem ikke, hvad jeg syntes, hehe)
Da vi kom hjem, var bilen bare VILDT beskidt, så vi vaskede den. Det udviklede sig dog med tiden til en 'mindre' vandkamp. Men det var nu egentlig meget rart, for jeg tror vi havde lige så meget brug for at blive vasket som bilen!!



Her er lige et lille videoklip, så i kan få en fornemmelse af hvad vi så! Det er dog ikke så fedt som i virkeligheden!
Men alt i alt var det en super fed tur, som vi aldrig vil glemme.